Väestönsuojan kartoituskäynti ilmaiseksi

Väestönsuojan tarkastus

Uusittu pelastuslaki ei enää edellytä pelastuslaitoksia tekemään väestönsuojan tiiveyskokeita. Väestönsuojan omistajan on huolehdittava suojan sekä sen laitteiden ja varusteiden jatkuvan käyttökunnon säilyttämisestä. Väestönsuoja tulee tarkastaa vuoden välein ja tiiveyskoe täytyy suorittaa 10 vuoden välein. Tämä on sisäasiainministeriön asetus väestönsuojien teknisistä vaatimuksista ja väestönsuojien laitteiden kunnossapidosta 10.5.2011/506. Meiltä saat luotettavasti lakisääteiset väestönsuojan tarkastukset, tiiviyskokeet ja vuosihuollot. Tarkastuksen suorittaa pelastuslaitoksen kouluttama väestönsuojan tarkastaja. Vuosihuollolla ylläpidetään toimintavarmuutta ja vältytään isoilta ja kalliilta korjauksilta.

Meiltä asetusten mukaiset väestönsuojan tarkastukset, huollot ja korjaukset sekä väestönsuojan varusteet

Väestönsuoja pitäisi suositustenmukaisesti tarkastaa noin kerran vuodessa. Monille väestönsuojan laitteille on asetettu vuoden huoltoväli. Säännölliset tarkastukset ja huollot pitävät taloyhtiön väestönsuojan kunnossa sekä auttavat myös pitämään huoltokulut pienempinä. Tarkastuksista aina myös väestönsuojan tarkastuspöytäkirja.

Teemme väestönsuojantarkastuksia ja huoltoja pääosin Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä (Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Lahti, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Mäntsälä, Riihimäki, Hollola, Nurmijärvi, Sipoo, Kauniainen, Orimattila, Iitti, Kärkölä ja Pornainen, myös Tampere ja Hämeenlinna.) Muissa tapauksissa pyytäkää tarjous.